Jenitz.blogg.se

For some, music is not just a pasttime. It's an undeniable fact of living. A blissful slavery of mind, body, and soul.

Bit ihop

Publicerad 2011-02-26 11:08:11 i Allmänt,

Nu för tiden får jag verkligen stålsätta mig för att åka till jobbet. Jag räknar minuterna tills jag kan gå hem, minuterna till jag får träffa vännerna, ser folk, ge mig ut på äventyr, hitta nytt (acceptabelt) jobb. Min buss går om några minuter och jag stålsätter mig... Biter ihop och försöker se ljusglimtarna innan klockan är fyra och jag är fri igen.
Jag hoppas verkligen att facket kan hjälpa oss... Och att jag hittar något nytt snart så jag kan ta mitt pick och pack och aldrig se tillbaka.
Trodde aldrig jag skulle längta efter plugget, men shit vad jag längtar till hösten!!!
/J

Wasteland

Publicerad 2011-02-24 20:37:45 i Allmänt,

Jag stod på mitt tåg och tittade in i vagnen på spåret bredvid, en dubbeldäckare mot Stockholm. Blicket drogs mot mittensätena och där landade min blick på den finaste killen jag sett på länge. Vackra linjer, mörka jeans, en grå hoodie och ett riktigt killer smile. När mitt tåg ryckte till och började rulla insåg jag att han inte alls satt där, det var bara en bild från mitt inre, ett minne från en annan resa. Men det var fortfarande den finaste killen jag sett på länge. Och jag föll. Jag önskar är att han gjorde detsamma, att han en dag faller med mig och inte från mig. För jag vill inte minnas hur ont det gör att landa ensam. Men ibland känns det minnet farligt nära...


Lyrics, nothing more than lyrics

Publicerad 2011-02-22 23:13:00 i Allmänt,

Here we go again
I kinda wanna be more than friends
So take it easy on me I'm afraid you're never satisfied
Here we go again
We're sick like animals, we play pretend
You're just a cannibal and I'm afraid I won't get out alive
No, I won't sleep tonight
.
Oh oh I want some more, oh oh what are you waiting for, take a bite of my heart tonight
Oh oh I want some more, oh oh what are you waiting for
What are you waiting for, say goodbye to my heart tonight
.
Here we are again, I feel the chemicals kickin' in
It's getting heavy and I wanna run and hide, I wanna run and hide
I do it every time, you're killin' me now and I won't be denied by you, the animal inside of you
.
Oh oh I want some more, oh oh what are you waiting for, take a bite of my heart tonight
Oh oh I want some more, oh oh what are you waiting for
What are you waiting for Say goodbye to my heart tonight
.
Hush hush, the world is quiet, hush hush we both can't fight it
It's us that made this mess, why can't you understand
Oh, I won't sleep tonight, I won't sleep tonight
Here we go again

Musikhjälpen..?

Publicerad 2011-02-22 00:47:47 i Allmänt,

Jag fick ett grymt musiktips av mitt musikaliska kusinbarn. Lyssna och njut!
Och så måste jag ju själv dela med mig av något, inpsirerat av vårt musikinspirerade samtal. Here goes!
För övrigt så fungerar HTML-funktionen uppenbarligen inte som den ska här på bloggen, så ett youtube klipp verkar omöjligt att få in... Tråkigt nog får det alltså bli en länk till, men en väldans fin sådan - ren nostalgi.
Puss o god natt på er.
/J

Laajdidaaaj

Publicerad 2011-02-18 00:19:42 i Allmänt,

I'm impatient, sometimes selfish and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best.

/J

You are my sweetest downfall

Publicerad 2011-02-17 10:43:10 i Allmänt,

Guess it's time for a lowdown (Tgr Lou)

En av mina fördelar som ger bakslag och blir den största nackdelen är min stresshantering. I nio fall av tio hanterar jag stress väldigt väl... Men så bakskjuter det. Jag har haft magsår och hjärtklappningar under gymnasietiden men efter studenten har just stressbiten inte vart några problem. Tills nu... Jag har aldrig varit så rädd för min egen skull men samtidigt så innerligt förbannad på mig själv som jag är nu.
"Att gå in i väggen" har alltid varit något luddigt för mig, även om min syster och andra i min omgivning råkat ut för det. Men nu är jag där. Och det gör mig så jääävla arg, att jag låtit mig själv hamna där.
Imorse vaknade jag med hjärtklappning och jag känner mig helt skakig. Jag kände mig okej när jag vaknade och ringde mamma angående hur jag mådde... Och när jag kommit så långt att jag pratat klart och skulle ringa upp pappa så bara brast det. Så nu försöker jag bara ringa chefen och läkare medan jag väntar på pappa.
Jag är så besviken och rädd för att jag fått känslor som jag inte får grepp om. Och tystnad är det värsta jag vet. Jag vill bara lyfta telefonen men tystnaden gör mig tyst, vill bara ha sommar och leenden. Vart tog det vägen.
Jag lärde mig en gång att det är ett enormt misstag att öpnna sig mot tystnad så jag lär mig av mitt misstag.
T-i-m-e  w-i-l-l  t-e-l-l intalar jag mig bara, jag gör vad jag kan. Herregud, jag måste sluta tänka. Sluta oroa mig för jobbet, framtiden, folk runt omkring.
---
Syrran ringde precis... Kan ju inte påstå att det hjälpte mot tårarna. Men hon vet ju, hon har ju själv vart där. Men under morgonen har jag ändå tänkt att det är nog lugnt, det är nog nått annat bara. Och nu pratade jag med min syster, förklarade hur det känns, hur jag mår... Och jag hörde i hennes röst att hon visste. Hon vet mer än jag. Det gör mig rädd.
---
Om och om igen läser jag brevet från Emma. Det ger mig alltid styrka... Samtidigt inser jag att det är just dessa saker som blir mitt downfall.
-
"I hope you get what you're searching for in life, you deserve it, you have so much passion and drive for what you want and don't worry, your time will come to shine and prove to the world that you can do it.
-
I love your eye for beauty and your perception of the world. ... I love how you always give 100% into listening to my problems as I do for you too. I love everything about you Jenny and don't change anything about yourself for anyone.
-
I know how difficult it is to find love, but just wait, your guy will come, a guy who will put 110% into everything and love you so dearly you won't believe it. Just wait he will come.
-
You always see the best in people which is an attribute allot don't have these days, your company is fun yet calming and comforting. I will truly miss you!
-
Thank you for your kindness, Thank you for your truth, Thank you for your bravery, Thank you for your truce, Thank you for your warm heart down to your toes, Thank you for being someone else with a really red nose, Thank you for helping me and knowing our friendship is true, but most of all Thank you so very much for just being you."
/Jenitz

Jag har en känsla

Publicerad 2011-02-13 19:30:12 i Allmänt,

Djupt va? Inte så värst egentligen, men jag har en känsla av att den här veckan kommer bli grym! Se bara:
Måndag - Jag är leeedig! Spenderar dagen med papi, blir en tripp till Åby med Wikke och på kvällen har jag en dejt med systra mi! Alla hjärtans dag är det också... Återkommer till det ^^
Tisdag - LÖNING! Jag säger inte för mycket, men det kommer bli en del nytt denna dag!
Onsdag - Frukostdejt med Lontra?! Efter jobbet ska det shoppas inför helgens bravader, med Cherry och diverse folk. Sedan drar jag och Jaiba ut till Säve för en lite make over hos Strandberg - LIKE!
Torsdag - Teeetratorsdaaaag!!! No more words needed!
Fredag - Vem vet vad som händer... ;) Chillkväll blir det i alla fall!
Lördag - LEDIG HELG! Fix och piff och dona under dagen, för på kvällen är det bal på slottet.. Eller ja, Villa Medici iaf. MASQUERADBAL! Äntligen får jag damma av min uuunderbara balklänning!
Söndag - Chill, chill och åter chill och uppladdning för en ny vecka.
Jag säger bara som såhär... Jag l-ä-n-g-t-a-r!
/J

Men anledning av förra inlägget (bland annat)

Publicerad 2011-02-11 21:34:20 i Allmänt,

Den senaste veckan har jag tänkt väldigt mycket på min och soulies underbara resa till Thailand. På grund av detta satt jag nyss och läste igenom de blogginlägg jag skrev där nere... Underbara minnen! Inlägget jag skrev dagen innan vi åkte gav onekligen upphov till tanken "If only I knew then..."
-
...I'm at Jennifers house now, have just eaten some food with her family. I still can't understand that we're leaving. I can't wait to get going, to let go and see how everything will be when I come home.
At the same time I'm a bit scared. How much will have changed when I come back, both in my mind and life, as in others.
I hope some things will have changed, but I don't know in what direction.
...
However... Soon it's time to leave and I'm just gonna let things go and leave everything in Sweden, to pick it up when I land here again, both fysically and mentally.
I wish everyone a merry xmas and a happy new year. Love ya'll...
-
Och lite senare i bloggen fanns inlägget skrivet i mellandagarna 2009.

...And while I'm at it... It's unbelievable, the flashbacks we get at Luna these days. Going to the toilet, passing outside, the taste of the blue Sex on the beach, walking on the beach in front of the bar... We've had many great nights there, I don't know what else to say...

Det var faktiskt något jag hade glömt, de sjuka flashbacks som uppenbarade sig varje gång man passerade toaletterna på Luna efter julhelgens slut. Ord kan inte beskriva hur jag saknar de veckorna vi hade där nere, inte ens bilderna kan ge en total och rättvis uppfattning över vad vi gjorde och gick igenom, soul och jag. Men underbart var det! Det bästa hittills!

-

Soul och jag på stranden nedanför Luna.


"Out with the old, in with the new!"

En chill kväll. Och våra välkända, konstigt blågröna Sex on the beach..!

Nyår med Soul!



Och så sista kvällen utanför Luna... <3


Hmm, en liten nostalgitripp, men stark längtan efter en ny resa!

/Jenitz

s.e.m.e.s.t.e.r

Publicerad 2011-02-10 22:08:41 i Allmänt,

Jag längtar efter sol, värme, sandstränder, hav, goda drinkar, underbar mat, massage... Det blir till att spara pengar helt enkelt!
Nån som e sugen tro?
/J

Samma visa, om igen

Publicerad 2011-02-09 01:28:05 i Allmänt,

Linnros säger det - 

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du ,du ,du
från och med du, du ,du ,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut


Sleepyhead

Publicerad 2011-02-07 23:20:21 i Allmänt,

Jag är så sinnessjukt trött...
Det var typ bara det jag ville förmedla. Plus att det var skönt att få se min soulie idag, saknat!! Och imorn ska jag sova så lääänge jag bara vill. Och gud nåde den som vågar ringa eller smsa mig innan klockan elva!
Jo, en grej till. Jag längtar som ett litet as.. Jag längtar till nästa vecka en hel del. Men mest av allt längtar jag till mars. Vårkänslor o sånt!
Puss på er
-
/Jenitz - en halvdöd o lite lätt förvirrad sådan 

The dog days are over

Publicerad 2011-02-07 09:04:57 i Allmänt,

Florence + the Machine förgyller denna morgon. P-festen på Strike igår var väldigt trevlig måste jag säga! Det var sjukt kul att äntligen få bowla lite och det gick ju faktiskt ganska bra till och med. Speciellt med tanke på att en öl eller två ändå hade gått ner liksom. Riktigt trevligt folk!
Nu har jag två dagars ledighet framför mig att se fram emot och sjutton vad jag ska njuta!
-
Let's just say that the past caught up with me, big time. But for now, it's seems okay. 'Cause at the same time I seem to catch up, gazing forward. I gained speed and it's okay. It's all like one big jigsaw, you just have to find the right pieces and place them gently without force. Today, everything seems okay.
-
/Jenitz

Thoughts, nothing but thought

Publicerad 2011-02-06 11:06:02 i Allmänt,

What do you do when your past catches up with you? How do you focus on walking straight forward and resist looking back? Especially when the one you're trying to walk towards always seems to walk just a little bit faster, a little bit ahead. How can you then be sure that you are walking in the right direction..?
I want to catch up, stand in front and stay foot without having to look back.
-
Jag tror jag ska kasta mig in igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv. Du har lämnat mig på den jävligaste av platser, och jag vill ha dig. (Hellström)
-
/Jenitz

Vårkänslor!

Publicerad 2011-02-02 10:15:49 i Allmänt,

En dag som denna vill jag bara stanna i Valler och njuta av vädret och allt runtomkring! Solen strålar över fältet och hästarna utanför fönstret, vattnet har börjat forsa i bäcken uppifrån berget och parkettgolvet här inne skiftar i skuggor och solljus. Rasmus och jag har precis haft en mysstund på soffan med kramar och bus och nu njuter jag av en kopp kaffe med en sovande Rasmus bredvid mig, medan Poggis leker med sin boll ute i hallen. Jag är så sjukt sugen på att bara gå ut i stallet, slänga på Vatico sadeln och dra ut på fälten och upp i skogen. Men det får vänta.. Jobbet kallar nu och det kommer vara kolsvart innan jag är tillbaka. Jag får helt enkelt hoppas på att morgondagen blir lika underbar som idag.
Njut alla som kan, det är en vacker dag i vårens tecken!
/Jenitz

Om

Min profilbild

Jenny

Det här är mitt andrum, min plats att låta hjärnan och händerna pränta ner det som läpparna inte kan forma. Vare sig det är lyckliga eller sorgsna ting så är det i alla fall sådant jag vill få ur mig. Jag hoppas du finner något att läsa som kan få dig att le eller kanske känna igen dig. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela