Jenitz.blogg.se

For some, music is not just a pasttime. It's an undeniable fact of living. A blissful slavery of mind, body, and soul.

Home is where your heart is.

Publicerad 2011-09-19 19:57:31 i Allmänt,

All the lies, hurting and pain of the past now only seems like awful nightmares, nothing that matters in real life.
Still, each cut left a scar, scars that sometimes burn and sting. The nightmares won't mend completely.
But feeling my chest fill with love and happiness to the point of explosion makes those dreams easier to carry. I no longer believe in "The more you leave, the less you have to follow". The less you leave, the more will follow.
And I know that we will follow, for as long as we stay true to ourselves and each other.
.
There was a time where I asked a true friend of mine, how to get over all the lies and broken trust. She gave me the most honest answer -
"You won't, you will just learn to live with it."
So, that's what I'm doing. I'm learning to live with it, to wear the scars with pride to signal the right turns I've taken, the lessons I've learned - remembering the good, losing the bad. Though the nightmares sometimes catches up with me, I refuse them to be more than scattered thoughts of something that once happened, a long time ago.
.
My heart is with you.
/J

MUSIC AND LOVE - release tomorrow!

Publicerad 2011-09-16 18:54:27 i Allmänt,


Imorgon smäller det! Release för Gabby Wilson & the Band och deras platta "Music and love". 
Håll utkik på Spotify, speciellt ni som har oturen att missa denna grymma releasefest! 

Puss o kram!
/J

Fem dagar kvar!

Publicerad 2011-09-12 22:58:31 i Allmänt,

Om fem dagar smäller det på Cocktails & Dreams - Releaseparty för Gabby & the Band!
Be there, or be square! Det är ju vi som arrangerar, så det finns inga ursäkter att inte vara där och njuta av sjukt bra musik och grymt härliga människor! See you there 22.oo p.m sharp!

/J

Finnättlingarna rockar Rosenkälla!

Publicerad 2011-09-12 22:50:30 i Allmänt,

Pontiak - Sommaren är här, nötter och festivalminnen är allt som behövs för att förgylla vår kväll bland skolarbete och motstridiga datorer! Vi flummar som bara vi kan, när hundar springer med svansen mellan benen och honungen inte smälter i tekoppen.
-
Jag måste säga att dagens föreläsning inspirerade mig som tusan! Gunnar Lagerman kom och berättade om sitt arbete, med start på 80-talets Rockparty och Rockfestivalen i Hultsfred, genom toppar, dalar och avhopp fram till dagens återupplivning genom Scorpio och det nya Hultsfredsfestivalen. Jag är riktigt taggad att åka och se det nya hultan, se förändringarna och förstå mer nu när bakgrunden blivit belyst. Kul!
-
Men tills dess sjunger Siirilä och jag...
"Vi ska till Hultsfredsfestivaln, jag ska supa mig hes och vara full och galen..!" (B.Rosenström)
-
Highlights från Hultsfredsfestivalen 2009:


/J

Peace Love & Understanding

Publicerad 2011-09-03 20:19:47 i Allmänt,

Kära vänner!
Den 17e har Gabby Wilsson releasefest på Cocktails and Dreams här i Nypan - be there 22 sharp om ni kan, det kommer bli fett! Vi i projektgruppen jobbar som små galningar för att göra kvällen oförglömlig och det är precis vad den kommer att bli!
-
Föga förvånansvärt så har de senaste veckorna varit INTENSIVA! På alla plan!
Men allt är positivt, enbart positivt. Jag kan inte minnas när (om) jag vart såhär tillfreds, lycklig och trygg senast (nånsin?)!
Skolan har dragit igång och det känns så rätt, det är som jag trodde - this is soooo what I'm ment to do!
-
Nyköping är mysigt och vår klass är helt underbar. Jag har hamnat i en trea med två filurer som jag trivs så extremt bra med - och där i även lyckats hitta kärleken. Who would have thought... Men det är sånt som bara händer när det händer.
-
Ja, vi är igång kan man lugnt säga! Och efter insparken igår är vi officiellt igång - och vilken inspark sedan! Woodstock tema och 1969 för hela slanten - vi var snygga som få!
Om vi har såhär kul redan nu, så ser jag enormt mycket fram emot de två tuffa och utmanande år som ligger framför oss!
Det enda jag saknar såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket är hästarna. Sinnessjukt... Men jag vet att dom alltid kommer finnas där i framtiden.
-
@ insparken.
-
Peace out!
/J

Om

Min profilbild

Jenny

Det här är mitt andrum, min plats att låta hjärnan och händerna pränta ner det som läpparna inte kan forma. Vare sig det är lyckliga eller sorgsna ting så är det i alla fall sådant jag vill få ur mig. Jag hoppas du finner något att läsa som kan få dig att le eller kanske känna igen dig. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela