Jenitz.blogg.se

For some, music is not just a pasttime. It's an undeniable fact of living. A blissful slavery of mind, body, and soul.

Good evening Stockholm!

Publicerad 2011-08-07 19:41:15 i Allmänt,

Då var man på plats och redo (tror jag?!) för skola imorgon! Känns surrealistikt, nervöst, spännande och såå sååå himla rätt!
Imorgon ska J, M och jag även träffa herr Hägglund med lägenheten. Sedan är vi hyresgäster (hoppas vi!) till en fin trea i Nyköping! Yeee-ha!
Nu återstår bara att se vad som händer här i huvudstaden. Vad som utvecklas, vad som inte gör det.. Men oavsett så känner jag mer nu än jag gjort på länge att framtiden är ljus och inspirerande!
So long!
/J

La vita è bella!

Publicerad 2011-08-02 22:05:10 i Allmänt,

De två senaste dagarna har varit helt fantastiska.

Göteborg har visat sig från sin bästa sida och trots tidernas skyfall igår så var det inget annat än uppfriskande mellan timmarna av gassande sol! Jag fick rådet att njuta av livet, känna hur "jävla härligt det kan vara". Jag kan inte annat än att förnöjt nicka instämmande. 

Csn är kirrat, schemat har anlänt, men viktigast av allt - lägenhet är fixad! Jag stod mitt i stan med tre koppar kaffe i händerna när jag fick samtalet idag. Från Janne i Nyköping. Jag kände mig så som jag tror mig veta att kor känner sig när de släpps på grönbete. Jag fick bita mig i läppen för att inte hoppa runt och skrika och skratta högt på gator fulla av uteserveringar av folk. En lägenhet! Äntligen!
Alla pusselbitar börjar falla på plats och väl är väl det. Tiden för avresan mot Stockholm och sedan Nyköping knappar in med rasande fart. Klasskamrater börjar ta kontakt med varann och till min förvåning känner jag igen folk - riktigt kul! Jag är redan nu helt övertygad om att de här två åren kommer förgyllas av helt fantastiska människor och upplevelser.
Och oavsett vad som händer med allt som jag med förväntan väntar på kan (läs: kommer) utvecklas så kan jag alltid snegla ner på min arm. Alla erfarenheter, bra som dåliga, är bra erfarenheter i slutändan. Man lär sig alltid något nytt om andra, men framförallt om sig själv.
Ogni fine è appena un nuovo inizio.

/J
solo manco un cosa - M.

Om

Min profilbild

Jenny

Det här är mitt andrum, min plats att låta hjärnan och händerna pränta ner det som läpparna inte kan forma. Vare sig det är lyckliga eller sorgsna ting så är det i alla fall sådant jag vill få ur mig. Jag hoppas du finner något att läsa som kan få dig att le eller kanske känna igen dig. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela