Jenitz.blogg.se

For some, music is not just a pasttime. It's an undeniable fact of living. A blissful slavery of mind, body, and soul.

Strike me out, count me in!

Publicerad 2010-11-07 02:48:51 i Allmänt,

När man minst anar det så kommer de där dagarna då man bara går runt o ler hela tiden. Jag vet inte vad det beror på men lett har jag gjort i mängder.

Gårdagen bjöd på härlig söndagsmiddag och sedan krök hos Dom, innan vi slutligen hamnade på Kings Head igen. Likie likie! Efter några öl, lite socialisering, ösregn, en taxiresa och lite ondska somnade jag småskrattandes.
Alldeles för tidigt sken dagsljuset in vilket jag lyckades ignonera några timmar innan det var dags att åka till jobbet. Nu tio timmar senare, strax efter 02.00, är jag äntligen hemma i min lilla lya. Mina fötter värker som attans, liksom min arm men saaatan vilken go dag det var på jobbet! Massa glatt folk och vart jag fick min energi ifrån är ett mysterium.
Men det lönade sig! Kollegorna ska prata med de ansvariga och se om jag kan få gå på inlärning några dagar, lära mig systemen och sådära... Det plus en del cred för kvällen gjorde mig massa glad och boostade min energi så att jag studsade runt och torkade bord sista timmen! Wooooop! På måndag ska jag ju även provjobba på ett annat ställe, så just nu känns allt bara jävligt gött rent ut sagt.
Jag saknar sweetness M i och för sig. Men annars är allt tipp topp och på tisdag börjar dessutom träningen med Lontra!
-
/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Det här är mitt andrum, min plats att låta hjärnan och händerna pränta ner det som läpparna inte kan forma. Vare sig det är lyckliga eller sorgsna ting så är det i alla fall sådant jag vill få ur mig. Jag hoppas du finner något att läsa som kan få dig att le eller kanske känna igen dig. Välkommen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela