Jenitz.blogg.se

For some, music is not just a pasttime. It's an undeniable fact of living. A blissful slavery of mind, body, and soul.

En hästig helg

Publicerad 2009-10-24 19:01:36 i Allmänt,

Det är nästan så man får tillbaka suget...
Trots att det är skönt att slippa åka till stallet i ur och skur så slog det mig igår... Jag stod i stallgången i sällskap av Joyride, Emilie och Athena och putsade på min prins. Jag saknar det faktsikt. Vi tog en mysig tur ner till småbåtshamnen i Björlanda Kile och Joyride verkade tycka att det var lika kul som det var läskigt.

Joyride, Athena och Emilie

Idag har jag suttit drygt sex timmar och varit domarsekreterare på SpRK, och det var faktiskt kul! Alla dessa små barn som knappt når ner med benen över sadelkåporna förvånade mig faktiskt. De var ju jätteduktiga och det var riktigt härligt att se deras entusiams när de startade. Vare sig det var Theo 4 år som red sin första dressyrtävling eller tonåringen Frida, som nu rider på elitnivå i FEI-klasserna, men som idag gick tillbaka till LD-klasser för att kolla att grunderna sitter som de ska. Och det var nog en nyttig dag för alla iblandade.

Även morgondagen bjuder på hästeri och det ser jag också fram emot. Mest för att jag själv äntligen får sätta mig o sadeln och nöta lite läder! Innan lunch åker jag upp till Viktor för att sedan kidnappa honom med till Joyride för ett välbehövligt ridpass... Om jag nu har tänkt mig att debutera LA på honom den 8 november, innan försäljning.

Lagvinst Div III, maj 2009
Och på tal om försäljning så fick jag ett mail från min favoritspekulant idag och jag drog ner priset ytterligare lite efter överläggning med pappa och Sandra. Så nu hoppas jag på det bästa.

Lagvinsten Div III, maj 09. <3

Nu ska jag gå och dö i soffan innan jag trillar av pallen. Men jag måste säga att det har vart en skön dag. Även om huvudet inte slutar snurra, men gör det någonsin det?

/Jenitz

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Det här är mitt andrum, min plats att låta hjärnan och händerna pränta ner det som läpparna inte kan forma. Vare sig det är lyckliga eller sorgsna ting så är det i alla fall sådant jag vill få ur mig. Jag hoppas du finner något att läsa som kan få dig att le eller kanske känna igen dig. Välkommen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela